30 Napos Elégedettségi Garancia

Több, mint 9 éve, mióta létrehoztuk a Czár Ékszert úgy dolgozunk, hogy ha a saját magunk vásárlói lennénk, akkor is elégedettek legyünk. A legfontosabb számunkra, hogy elégedett legyél. Ez azt jelenti, hogy a kézhezvétel után 30 napon belül mégis meggondolod magad, vagyis úgy döntesz, hogy a termékre mégsincs szükséged, nem tetszik neked, visszaléphetsz a vásárlástól, nincs harag. Nem kell megindokolnod, így nem kell kockáztatnod, mert nem veszíthetsz semmit.

A jó hír, hogy olyan erős a garanciánk, hogy így nem kell kockáztatnod, mert valóban nincs veszítenivalód.

Keress meg kérlek telefonon keresztül (Czár Gina - 06203945550), és elküldök Neked e-mailben egy egyszerű elállási nyilatkozatot. 30 napon belül juttasd vissza az ékszert, mi pedig visszatérítjük a termék vételárát, a számlán szereplő teljes összeget. A visszaküldéshez való jog nem vonatkozik olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a Vevő utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.

100% osztrák Kristály Garancia

A márkaüzletben kapható Swarovski termékekhez képest akár 70%-kal olcsóbban juthatsz hozzá nálunk eredeti Swarovski kristályos termékekhez. Hogyan lehetséges ez?

A válasz egyszerű. A Swarovski márkaüzetekben csak a Swarovski anyacég által megtervezett ékszereket forgalmazzák. Nálunk szintén a Swarovski anyacég által gyártott kristályokkal találkozol, de ezeket a kristályokat kézműves magyar műhelyek építik látványos és utánozhatatlan ékszerré. Tehát minden egyes Swarovski kristályunk eredeti és valódi, hiszen csak olyan műhelyekkel tartunk kapcsolatot, akik hivatalosan is szerződött partnerei az anyacégnek.

Ezen a telefonszámon keresztül tudsz elérni:

Czár Georgina 06203945550 (már több, mint 16 éve ugyanez a számom)

Bízom benne, hogy sok Swarovski kristályos csodával leszel nálunk gazdagabb! Nézd meg az ékszerszetteket. Itt találod őket.

Üdvözlettel: Gina