Blog

7 érzelmi szín, melyik jellemző Rád?

Gina az ékszercsodák specialistája
2022.08.17 16:16
7 érzelmi szín, melyik jellemző Rád?

Kiegyensúlyozott vagy inkább csapongó vagy? Bölcs, igazságos, lelkes vagy olyan, akit most fel kellene rázni?

Nézzük meg közelebbről, ássunk teljesen az érzelmek mélyére és keressük meg, hogy melyik vagy most leginkább!

 

Játszunk kicsit! Most képzelj el egy kisgyermeket, ahogy kint szaladgál az utcán és labdázik. Elképzelni, ahogy egy fekete labdával játszik, az szinte teljesen kizárt. A labda már a képzeletünkben is valószínűleg piros, netalántán színes, de mindenképpen vidám. Semmi esetre sem komoly fekete. Az egész egyszerűen nem illene a játékos gyerekhez, igaz?

Nézzünk egy másik példát! A főnöki bőr fotel vajon milyen színben jelenik meg előtted? Elegáns bordó, kimért fekete vagy rikító citromsárga? Az előző kettőt még el tudjuk képzelni egy komoly cég vezetőhöz, de utóbbi túlságosan bohó ahhoz, hogy komolyan vegyük.

Melyik színnel tudsz most azonosulni, úgy mint a gyerek a labdával, vagy a főnök az elegáns bőr fotellel?

Lila: Ha most a lilát érzed közel magadhoz, akkor érzelmileg fontos lehet neked a dolgok egyensúlyba hozása, a karakteresség, az önállóság, magasabb szellemi igények. Fogékony vagy a spirituális üzenetekre, Nem csak a felszínt kapargatod, hanem mindig a dolgok mélyére nézel. Tudd, hogy felszabadultságod és tisztán látásod másoknak óriási segítség!

Lila csodákat itt találsz!

És még itt is!

Kék: Úgy látszik fontos számodra a béke a kommunikáció, és a kapcsolatok egyensúlya. Mélyen tudsz szeretni, képes vagy arra hogy feláldozod magad. Őszinte vagy a rokoni és a baráti kapcsolataidban, és ezt az őszinteséget várod másoktól is. Szereted a tiszta egyenes és átlátható dolgokat.

Kék csodákat itt találsz!

És még itt is!

Türkiz: Nyitott vagy az újdonságokra, kedveled a zenét, a táncot, a művészeteket. Alapvető nálad a figyelem, az érzékenység. Amennyiben ezt a színt választod, akkor valószínűleg olyan ember vagy, aki azt mondja ki amit belül érez, és nem azt amit elvárnak tőle.

Türkiz csodákat itt találsz!

Zöld: a gyógyítás, az állandó növekedni vágyás színe. Fejlett igazságérzet jellemez téged. Barátságos és jó szívű vagy, szereted a természetet. Olyan ember lehetsz, aki a kiegyensúlyozott és megelégedett életre törekszik. Éppen emiatt szeretnek mások, jó a közeledben lenni, mert megnyugtató vagy.

Zöld csodákat itt találsz!

És még itt is!

Rózsaszín: a női megérzés színe, olyan emberekre jellemző, akik feltétel nélkül tudnak szeretni. Ha ez igaz rád, akkor rengeteg melegséget viszel és adsz a körülötted élőknek az életben. A rózsaszín a félelem ellentéte, gyógyszer az önbizalomhiányra. Szereted ha szeretnek, és ha te is tisztán, őszintén szerethetsz.

Rózsaszín csodákat itt találsz!

És még itt is!

Fehér: Te vagy a lelki megmentő. Amennyiben szereted ezt a ragyogó és tiszta színt, akkor nagyon fontos számodra, hogy megtaláld a minden napokban az apró örömöket, és jóleső reménnyel tudj nézni a jövőbe. Képes vagy másoknak is új lapot adni, szereted a tisztaságot a nyitottságot, Örülsz annak, ha az életedben ott lehet egy kis földöntúli ragyogás.

Fehér csodákat itt találsz!

És még itt is!

Arany: Ha szereted ezt a színt, akkor már nem vagy kezdő az életben. Sokat harcoltál, de nagy győzelmeid is születtek. Az arany szín magában hordozza a bölcsességet, az igazságosságot és a gazdagságot. Az aranytojást tojó tyúk. Ismerős? A kívánságot teljesítő aranyhal. Ez a szín segíti az álmaid beteljesülését, hogy elérj oda, ahova mindig is szerettél volna.

Arany csodákat itt találsz!

És még itt is!

Tudtad? A színek kapcsolódnak a gazdájukhoz. Sok mindent elárulnak róla és figyeld meg, hogy az életben, a mindennapokban a tárgyak színei mennyire jól illeszkednek, kapcsolódnak a gazdájukhoz. Válassz Hozzád illő ékszert!

Érdekes lehet még, nézd meg: Gyors útmutató, hogy eltaláld a fülbevaló méretet!

czarekszer.hu | minden jog fenntartva