Tél végi készletkisöprés! 
Használd a kuponkódot:
WINTER
Blog

Ezeket az ékszereket viseld 2023-ban

Gina az ékszercsodák specialistája
2022.12.22 10:00
Ezeket az ékszereket viseld 2023-ban

Az ékszerek évek óta népszerű a kiegészítők körében, és évről-évre változik, hogy milyen típusú darabok a divatosak éppen. Ezeket szedtük most össze, hogy mindent megtalálj egy helyen!

Trendek tavasszal és nyáron

2023 tavaszán és nyarán a klasszikusnak mondható ruhaékszerek lesznek a legdivatosabbak és a legnépszerűbb szín pedig a kék lesz, ezen belül is a topáz és az akvamarin árnyalatok fognak uralkodni. Ezeken kívül dominánsak lesznek még a lila és a zöld különböző árnyalatai is. Továbbra is nagy népszerűségnek örvendenek majd a cirkónia köves ékszerek, amely a gyémánt csillogó alternatívája. Ezüsttel kombinálva meleg, gazdag gyémánt megjelenése van. A cirkónia minden ékszerkollekcióban szinte elkerülhetetlen lesz 2023-ban.

Trendek ősszel, télen

Ősszel megtalálhatóak lesznek a fekete árnyalatok az ékszerekben az új évben. A fekete ónix, a fekete gyémántok és a klasszikusnak számító fekete gyöngyök tökéletes kiegészítői lesznek a hűvösebb napokon. Az ékszerek világában megkerülhetetlenek lesznek a réteges nyakláncok, karkötők és fülbevalók egyaránt, szokatlan, kisebb formákkal kombinálva ezüst-, réz- vagy éppen aranyékszerek tetején. Formák tekintetében hódítani fognak a könnycsepp formájú kövek minden méretben és színben! Divatosak lesznek még az őszi, téli időszakban az arany és ezüst fülbevalók türkiz vagy gyöngyház berakással, és az ezüst karika fülbevalók is teret hódítanak maguknak majd.

Kínálatunkban elérhetőek lesznek az aktuális divatnak megfelelő darabok, de természetesen nem feledkezhetünk meg az örök klasszikus darabokról és a kristályékszerekről sem! Ezek között is igazi gyöngyszemekre lelhetsz a Czárékszer webshopjában!