Blog

Klasszikus ékszerek, amelyek nem hiányozhatnak a kollekciódból

Gina az ékszercsodák specialistája
2023.01.12 10:00
Klasszikus ékszerek, amelyek nem hiányozhatnak a kollekciódból

Az ékszerek nem csak öltöztetnek, de segítenek az önkifejezésben, megmutathatod stílusod a környezetednek. Azonban vannak olyan klasszikus és időtlen darabok, amelyek jó, ha megtalálhatóak a kollekciódban, hiszen bármilyen alkalomra bátran viselheted őket. 

Válogasd össze kollekciódat hatékonyan! 

Az ékszerdobozod alapjának összeállításakor válassz olyan darabokat, amelyek időtállóak, és tudod, hogy nem fognak elszíneződni, sok-sok éven keresztül megőrzik szépségüket, így bátran használhatod őket. Az ezüst és arany ékszerekkel nem nyúlhatsz mellé! 

Összpontosítsd az eleganciára és az egyszerűségre: ez segít abban, hogy kombinálni tudd ékszereidet ruhadarabjaiddal, bármilyen alkalomra. Ha már találtál olyan ékszerstílust, ami illik hozzád, akkor válassz ahhoz hasonló további darabokat. 

Lássuk, milyen ékszerek nem hiányozhatnak az ékszerdobozodból! 

Bedugós fülbevalók

Minden hölgyhöz illik, akár nappali, akár esti alkalomra. A legtöbb outfittel és ékszerrel remekül kombinálható, így ez az az ékszer, aminek mindenképp helyet kell kapnia a kollekciódban! Pont annyi figyelmet vonz, hogy az arcod kihangsúlyozza. A legjobb, ha átlátszó kővel vagy fehér gyönggyel díszített modellt vásárolsz, de a színes kövekkel ellátott fülbevalók is népszerűek. Bedugós fülbevaló vásárlása előtt érdemes megfontolni, hogy illik-e a ruhatárad színeihez.

Lógós fülbevalók

Ünnepi öltözékekhez kiválóan passzolnak a lógós fülbevalók! Sokoldalúságuknak köszönhetően többféle ruhával is kombinálhatók, így mindig bátran nyúlhatsz egy ilyen fülbevalóért indulás előtt! Esküvőre vagy más, elegánsabb eseményre készülsz? Válassz extravagánsabb darabot!

Lánc medállal

A dekoltázs díszítője bármely évszakban egy lánc egy egyszerű medállal. Az ovális vagy a kerek alakú medálok a legnépszerűbbek, de különböző alakú darabok is elérhetőek, ezeket is bátran viselheted. A hangsúlyosabb medállal ellátott láncok gyönyörűen felpezsdítik az egyszínű ruhadarabokat. Ha pedig még egyedibb megjelenésre vágysz, szerezz be olyan medált, ami a nevedet jeleníti meg

Karkötők

Egy egyszerű, láncos karkötő apró díszítésekkel mindennapi használatra kiválóan alkalmas, hiszen remekül kiegészíti az alap ruhadarabokat, de eleganciát sugároz egy kosztümhöz is. Az ékszer színét a többi ékszer színéhez igazítsd. Ha pedig fontosabb, elegánsabb eseményre készülődsz, nyugodtan válassz hangsúlyosabb darabot öltözéked mellé! 

A Czárékszer kínálatában megtalálhatod azokat az alapdarabokat, amelyeket jól kihasználhatsz a hétköznapokban, de ha különleges eseményre készülődsz, akkor is rátalálhatsz az igazira webshopunkban!