Blog

5 biztos tipp a kislány fülbevalókhoz

Gina az ékszercsodák specialistája
2023.05.03 14:40
5 biztos tipp a kislány fülbevalókhoz

Nálunk a családban 2 ikerlány is előszeretettel visel fülbevalókat. Igazi nagyfogyasztók, sok-sok szépséges fülbevalóval, szeretnek öltözködni, és szeretik a ruhájukhoz választani az ékszerük színét is. Érzékeny bőrűek, egyáltalán nem bírják a bizsut. Ennek tudatában írjuk ezt a cikket, hogy másoknak is segítségére lehessünk.

A fülbevalók kiegészítőként használatosak évszázadok óta, és idővel mind a divat, mind a funkcionalitás szempontjából sokat változtak. Azonban, ha kislányokról van szó, a fülbevalók kiválasztása még nagyobb figyelmet és odafigyelést igényel.

Ezekre figyelj és minden rendben lesz:

A kislányok szeretik a kiegészítőket, és a fülbevalók különösen népszerűek közöttük. Azonban, ha kislányodnak fülbevalót szeretnél vásárolni, fontos figyelembe venni néhány dolgot, hogy biztonságos és kényelmes legyen viselni. Íme 5 biztos tipp a kislány fülbevalókhoz:

1. Kényelmes legyen

Senki sem szeretné, ha kényelmetlen fülbevalóval kellene vesződnie. Ebből a szempontból a patentkapcsos megoldás egy szuper dolog, hiszen biztonságos módon záródik, nem kell félni, hogy elhagyja a kislányod. Amennyiben szereti piszkálni a fülét, akkor is jó megoldás, mert ezeket a zárakat jellemzően csak két kézzel lehet kinyitni.

2. Bőrbarát legyen

Az olcsó anyagok, például a nikkel vagy a bizonytalan eredetű műanyagok használata általában okozhat allergiás reakciókat és bőrirritációkat. Ezért nagyon fontos, hogy csak olyan boltokból vásároljunk, ahol az ékszerek minősége garantált, és biztonságosak a kislányok számára. Nálunk mindegyik kislány fülbevaló teljesen bőrbarát.

3. Kedvenc legyen

Érdemes vásárlás előtt kipuhatolni, hogy melyik modellek tetszenek neki, milyen színek és formák? Az egyszerű alakzatok, mint a csillagok, a szív alakúak és a virágok mindig nagyon népszerűek a kislányok körében. Ezen kívül a csillogó kövekkel díszített fülbevalók mind-mind jó választás lehet. Sokan azt is szeretik, ha együtt választják ki az anyukájukkal vagy a nagymamájukkal.

4. Szép legyen

Ahhoz, hogy megőrízd a fülbevalók szépségét, tapasztalt anyukaként és több ezer kislány fülbevaló értékesítőjeként engedd meg, hogy pár jó tanáccsal ellássalak. Amennyiben nem okoz gondot vegyétek ki éjszakára, és a fürdés idejére, így sokkal tovább élvezhetitek a csillogó csodák szépségét.

5. Jó méret legyen

Ez a legfogósabb kérdés. A tapasztalatom az, hogy itt főleg az anyuka ízlése és elgondolása a meghatározó. Ajánlásokat találsz nálunk, hogy melyik modelleket javasoljuk 2 illetve 5 éves kortól.

----------------------------------

Mit jelent ez? Pl. egy 2 éves kortól való fülbevalót már vitték 1,5 éves kislánynak, de azért babáknak nem ajánljuk. Egy 2 éves kortól  ajánlott fülbevaló jó lehet egy 5 évesnek is, vagy egy 8 évesnek? Igen, bizony nekik is jó méret! Úgy is mondhatjuk, hogy 2 éves kortól 99 éves korig ajánljuk őket.

2 éves kortól őket ajánljuk:

Kis Sissi modell, Kis Jázmin modell, Pici Virág modell

----------------------------------

Az 5 éves kortól ajánlott fülbevalókra nagyjából ugyanez igaz. Tehát akár már egy 4 évesnek is jó lehet, de egy 2 évesnek mondjuk már biztosan nagy. Úgy is mondhatjuk, hogy 5 éves kortól 99 éves korig ajánljuk őket.

5 éves kortól őket ajánljuk:

Csillogó Szív modell, Jázmin modell, Mese modell

----------------------------------

A teljes kínálathoz kattints ide!

----------------------------------

Videós segítséghez kattints ide!

Kérdésed van? Szívesen segítek:

Gina a Czár Ékszertől - 06203945550