Blog

Valentin napi ajándékötletek a Czár Ékszer kínálatából

Gina az ékszercsodák specialistája
2023.01.26 10:00
Valentin napi ajándékötletek a Czár Ékszer kínálatából

Nemsokára itt van a Valentin nap, amikor is a szerelmeseket ünnepeljük. Ilyenkor megajándékozzuk kedvesünket, amellyel kifejezzük szeretetünket, figyelmességünket. Összeszedtünk néhány ajándékötletet, amelyekkel garantáltan lenyűgözöd szerelmed idén február 14-én! 

Honnan is ered a Valentin nap?

A tippek előtt nézzük meg azonban ennek a napnak a történetét röviden: a legenda szerint a 3. század végén Rómában élt egy Valentin nevű keresztény pap. Ekkoriban II. Claudius császár rendelkezése szerint a férfiak nem házasodhattak, mivel így jobb katonát tudtak képezni belőlük. Azonban Valentin nem tartotta tiszteletben császára akaratát, és mégis megeskette a szerelmes párokat. Valentin cselekedete egy börtönőrre is hatással volt, akinek lányával megismerkedett a pap. A legenda úgy szól, hogy a lány vak volt, azonban Valentin hitének erejével meggyógyította a lányt, aki így visszanyerte a látását. Valentint ez sem menthette meg, a császár kivégeztette, ám búcsúüzenetet hagyott szívszerelmének, amit úgy írt alá: “A te Valentinod”. A hagyományok szerint innen ered tehát a Valentin-napi üzenetküldések szokása.

Az üzenetküldéseket az évek során felváltották az apróbb ajándékok, így ma már sokan virággal, plüssel, könyvekkel lepik meg választottjukat. Az ékszerek is nagyon népszerűek Valentin napkor, így hoztunk néhány tippet, amelyek szuperek lehetnek, lássuk is őket!

Ajándékötletek hölgyeknek

Valentin napi ajándékötletek kategóriánkban számtalan gyönyörűséges ékszert találhatsz, amelyek garantáltan elkápráztatják majd kedvesed! Találhatsz a listában ragyogó fülbevalókat, gyöngyös szetteket, Rockos ékszereket, de persze a nyakláncok, karkötők sem hiányozhatnak! Ezeken kívül különleges ünnepi tollakat is megtalálsz kínálatunkban, amelyek remekül használhatóak a mindennapokban! Ha pedig nem tudsz dönteni hatalmas választékunkból, ne aggódj: válassz vásárlási utalványaink közül!

Ajándékötletek férfiaknak

A férfiaknak nehéz megtalálni a tökéletes ajándékot, ám egy szép és elegáns órával nem lehet mellélőni! A Czárékszer kínálatában megtalálható több típusú óra is, így biztosan megtalálod azt a modellt, amelynek kedvesed minden bizonnyal örülni fog! 

Fedezd fel webshopunk kínálatát és találd meg nálunk a tökéletes Valentin napi ajándékot!