Blog

A Czárékszer tippjei lánykéréshez

Gina az ékszercsodák specialistája
2022.11.24 10:00
A Czárékszer tippjei lánykéréshez

A lánykérés rengeteg stresszel jár: kiválasztani a megfelelő gyűrűt, helyszínt, alkalmat, és persze a mondandónkat is érdemes átgondolni, mivel szeretnénk elnyerni választottunk szívét. Összegyűjtöttünk néhány gondolatot, amelyeket érdemes megfontolni még a nagy esemény előtt.

A gyűrű

Talán az egyik legfontosabb kelléke a lánykérésnek. Ha a megfelelő méret miatt aggódsz, akkor itt elolvashatod, hogyan tudhatod meg kedvesed gyűrűméretét! Sokan inkább a biztosra mennek, és együtt választják ki az eljegyzési gyűrűt, amit a hölgy jó eséllyel egy életen át fog viselni. Azonban mégis úgy gondoljuk, hogy hatalmas gesztus, ha a férfi választja ki az eljegyzési gyűrűt. Törekedj arra, hogy olyan gyűrűt válassz, ami illik a párod ízléséhez, és akkor garantált lesz a siker. 

A lánykérés

Az internet, közösségi média tele van klisés lánykérésekkel, amelyek személytelenné tehetik ezt a fontos eseményt. Ezért ebben az esetben is kiemelten fontos, hogy ismerd a választott hölgyet, és úgy tedd fel a nagy kérdést, aminek ő örülne. Jó kiindulási pont lehet, ha átgondolod, mit szerettek együtt csinálni, és ezen tevékenységekbe tervezed bele a lánykérést - például ha szerettek túrázni, akkor egy séta a naplementében ideális alkalomnak tűnhet, de ha gyakran jártok elegáns éttermekbe, itt is elhangozhat a kérdés.

Nyilvános vagy meghitt hangulat?

Nem minden lány vágyik arra, hogy sok ember szeme láttára kelljen egy fontos kérdésre válaszolnia, könnyen zavarba jöhet, hiszen nem szeret a figyelem középpontjában lenni. Ezért nem győzzük hangsúlyozni, legyen testreszabottan átgondolva minden.

A megfelelő pillanat

Ha elterveztél már mindent a legapróbb részletekig, akkor is előfordulhat, hogy semmi nem úgy alakul, ahogy kellene. Éppen ezért fontos, hogy ráérezz a megfelelő pillanatra, és így olyan lesz a lánykérés, amilyennek megálmodtad, és mindketten szívesen és örömmel mesélitek majd akár az unokáitoknak is.

Az idegesség

Természetes hozzátartozója a lánykérésnek, azonban törekedj arra, hogy megnyugtasd magad, ne az idegesség miatt menjen tönkre az egész. Próbálj arra fókuszálni, hogy akinek felteszed a nagy kérdést, ő az a személy, akivel eltervezted az életed, és aki biztonságot nyújt számodra. Így belegondolva már nincs is miért aggódni! 

A legfontosabb tehát, hogy szíved választottjához alakítsd az egész lánykérést, elsősorban az ő ízlését vedd figyelembe mind a gyűrű kiválasztásakor, mind az alkalom tervezésekor. Webshopunkban megtalálsz számos olyan eljegyzési gyűrűt, amelyekre garantáltan “Igen” lesz a válasz!